Достигнућа

Дечије игре без граница

Датум: 17. Oktobar 2019 11:10 Категорија: Достигнућа


У оквиру обележавања Дана општине Раковица, у Спортском центру Раковица одржана је у петак, 11.10.2019. године, пета манифестација „Дечје игре без граница“. Организатор манифестације је Градска општина Раковица у сарадњи са Фитнес студиом “Feel life open” и раковичким основним школама. 
На манифестацији „Дечје игре без граница“ учествовали су ученици четвртих разреда свих осам раковичких основних школа. Наша школа је освојила заслужено прво место.

Прочитај

Полигон спретности

Датум: 17. Oktobar 2019 11:01 Категорија: Достигнућа
Фитнес студио „Feel Life“ под покровитељством Градске општине Раковица и у сарадњи са Спортским савезом Раковице је за ђаке прваке наше школе у понедељак 7.10.2019. године, организовао полигон спретности и том приликом су ученицима подељени поклони. 

Прочитај

Такмичење из рачунарства

Датум: 31. Maj 2019 08:05 Категорија: Достигнућа

Прочитај

Познавање православне веронауке

Датум: 30. Maj 2019 10:21 Категорија: Достигнућа

Прочитај

Еко квиз

Датум: 19. April 2019 15:04 Категорија: Достигнућа

Прочитај

Награде за најбоље ученике

Датум: 29. Mart 2019 20:26 Категорија: ДостигнућаПрочитај

Школски ниво Међународног такмичења из рачунарске и информатичке писмености "Дабар"

Датум: 19. Decembar 2018 09:39 Категорија: Достигнућа

Прочитај

Пут духовности

Датум: 27. Septembar 2018 12:33 Категорија: Достигнућа


Ове године одржане су по трећи пут у нашој општини духовне свечаности под називом "Пут духовности". Њих су под покровитељством Општине Раковице организовали  манастир у Раковици, Центар за културу и образовање у Раковици и храма Светог Николаја Жичког и Охридског у Реснику. У оквиру ових свечаности организоване су радионице на којима су ђаци из свих основних школа општине дубље упознати са житијем Св. Николаја, а у четвртак 20. септембра организован је и квиз под називом "Од Николе до Николаја". Он је био у свечаној сали Центра за културу и обарзовање у Раковици на којем је сваку школу представљао тим од троје ученика седмог разреда. Нашу школу представљали су: Алекса Јукић 7/2, Марта Пузовић 7/2 и Јана Павлов 7/3. Квиз се састојао из више области и различитих игара, а наш тим је освојио ПРВО место са највећим бројем поена!
Награде су им уручили председник СО Раковице Цвијетин Ђукановић и члан општинског већа Милош Симић, а главна награда је посета манастирима Лелић (у коме се чувају мошти Св. Николаја) и Ћелије!

Прочитај

Tакмичење из познавања веронауке

Датум: 23. April 2018 10:18 Категорија: Достигнућа

Ове године по први пут организовано је такмичење из познавања веронауке. Такмичење је организовала Канцеларија за верску наставу Српске православне цркве, а благословио га је Његова Светост патријарх српски Г. Г. Иринеј. Из сваке основне школе, која се пријавила за такмичење, учествовао је тим од троје ученика. Нашу школу представљали су: Алекса Јукић 6/2, Николија Стаменковић 7/1 и Анастасија Пантелић 7/2. Такмичење је било много лепо, а основни циљ је било да нешто ново сазнамо о Господу и да се дружимо са децом и вероучитељима и да се забавимо. Наша школа заузела је треће место од 14 основних школа  Чукарице и Раковице које су учествовали!

Прочитај

Такмичење "Дабар"

Датум: 21. Mart 2018 08:52 Категорија: Достигнућа

"
Ученик наше школе, Филип Кадић (VII1) учествовao je на републичком нивоу Међународног такмичења из информатичке и рачунарске писмености „Дабар“... 17. марта, истовремено у Београду (Универзитет Сингидунум), Нишу, Новом Саду и Крушевцу такмичили су се ученици из основних и средњих школа.

Резултате са нестрпљењем чекамо – али већ сам пласман и учествовање је велика част !!!

Део атмосфере делимо са вама.

 
 
 
 

Прочитај