Награде за најбоље ученике

Датум: 29. Mart 2019 20:26 Категорија: ДостигнућаГрадска општина Раковица наградила је најбоље ученике. На свечаности уприличеној у хотелу „Балашевић“, награде су уручене ученицима основних и средњих школа Раковице који су освајали признања на градским, републичким и међународним такмичењима, међу којима су били и наши ученици.

Награде је добило укупно 97 ученика основних и средњих школа Раковице. Осим тога, директори раковичких школа и ментори који су радили са награђиваним ученицима добили су захвалнице.

Домаћин свечаности, председник Градске општине Раковица Владан Коцић, честитао је најбољим ученицима, њиховим наставницима и менторима на оствареним резултатима. Коцић је рекао и да је Општина Раковица организовала дружење како би се макар мало одужила на свему што су најбољи раковички ученици учинили у претходном периоду.

Награде су се састојале од ваучера, које је добило седморо ученика који су освајали награде на међународним такмичењима, 19 ученика је добило награде за прво место освојено на републичким такмичењима, 14 ученика је награђено за друго место на републичким такмичењима, 15 ученика је добило награде за освојено треће место на републичким такмичењима, док је 42 ученика добило награде због остварених резултата на градским такмичењима.

 

Вече се завршило плесом раковичких ученика.