Фото галерија

Први међународни карневал Општине Раковица

У организацији Општине Раковица одржан је први међународни карневал. Наша школа се представила са најбољим маскама са првоаприлског маскембала, а наступиле су две костимиране групе. Прваци из I/2 су били Мали еколози који су опоменули људе да чувају планету, а група ученика старијих разреда је наступила са плeсном тачком уз француску песму Tu M'as Promis састава In-Grid.
Миљаковац, тј. Нови Зеланд

Екскурзија VIII разреда

Екскурзија ученика 8. разреда је изведена од 22. до 24. октобра 2012. године. Ученици су имали прилике да обиђу археолошка налазишта Виминацијум, Лепенски вир, Рајкову пећину, површински коп рудника Мајданпек, Голубачку тврђаву, Сребрно језеро, да уђу и виде како ради хидроелектрана "Ђердап", као и све лепоте тог дела Србије.
Представа - Кирија

Гледали смо представу "Кирија" урађену по мотивима комедије Бранислава Нушића
57. Сајам књига

Прваци на општини Раковица

На турниру у фудбалу који је одигран 21.10.2012 на теренима ОШ''Иво Андрић'' ученици петог разреда НАШЕ школе освојили су убедљиво и без пораза ПРВО МЕСТО!!!!! БРАВО МОМЦИ!!!!!!!!
I3

Песничка сусретања

Екскурзија седмих разреда 2012.

Екскурзија је била на релацији: Београд - манастир Раваница - Крушевац,Лазарев град и црква Лазарица - манастир Љубостиња - Врњачка Бања - манастир Студеница -манастир Жича - Врњачка Бања - Београд
Дан школе