Фото галерија

Школска слава Свети Сава

Весели завршетак календарсе 2019. године

Сад већ традиционално, задњи дан у календарској години, организујемо маскенбал у којем се маскирају и ученици и наставници и бирамо 3 најбоље дечије маске.
Играчи Црвене Звезде у посети школи

Радионица поводом Дана девојчица

У оквиру пројекта, Удружење пословних жена Србије мотивише девојчице да се опробају у предузетништву и направе прве кораке, како би при избору будућих занимања узеле у обзир и предузетништво, које је у систему формалног образовања занемарено.Тим поводом је одржана радионица у ОШ "Ђура јакшић", којој су присуствовале девојчице из основних школа Општине Раковица.
Српко-грчко пријатељство

Маскенбал, март, 2019. године

Маскенбал 2018

III-3 у акцијиОве године по 48. пут одржан је дечји фестивал ,,Радост Европе”. У манифестацији је учествовало 18 земаља међу којима је и Словенија, коју је угостила наша школа.
Вече информатичара под маскама

Вече информатичара под маскама одржано је у свечаној сали ОШ „Владимир Роловић“ дана 12.6.2018.год. Присутни су били ученици, њихови родитељи, наставници разредне наставе и разредне старешине ученика који су учествовали на такмичењима: „Дабар“ и „Програмирање“, од школског до републичког нивоа... представници наше школе, нижих и виших разреда, одазвали су се у лепом броју позиву драгих домаћина. Маске су биле обавезне за све присутне, а тема је била по сопственом избору из домена информатике, рачунарства и програмирања од античке Грчке до данас. Прве четири тачке програма реализовали смо без проблема... једино смо имали потешкоћа са петом, било је весело, није нам се ишло кући <3